Deze website maakt gebruik van cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Accepteer | Meer informatie
Nieuws | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1

Aankondiging: Liegen Zul Je

Ik kan bijna niet uitdrukken hoe spannend ik het vind om dit te plaatsen, want ik heb heel lang naar dit moment toegeleefd: ik kan eindelijk de titel, cover (die ik zelf heb ontworpen) en het onderwerp van mijn boek met jullie delen.

Het boek waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt heet ‘Liegen zul je’.

En waar het over gaat?

Nou… dat is het allerspannendste.

Het is een liefdevol, intiem en openhartig verslag van het allermoeilijkste deel van mijn leven. Een deel dat in het teken staat van seksueel misbruik. Daarom bestaat de ondertitel uit het volgende zinnetje: 'Dit is het verhaal dat ik van die twee nooit mocht vertellen.'

Het is volledig gebaseerd op heel persoonlijke herinnering en belevenissen en zal in september verschijnen bij Volt Kinderboeken. Ik kan er nog niet veel meer over los dan dit, maar mocht je het strzaks als een van de eersten willen lezen, dan zou je het boek nu alvast kunt bestellen: het is namelijk al te pre-orderen via de websites van verschillende boekenhandels.

Ik kan echt niet wachten tot het september is en ik mijn verhaal eindelijk kan gaan delen, want ik wil niets liever dan er anderen mee helpen. En het heeft al veel te lang geduurd.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties op de titel en het ontwerp en zal snel meer updates delen. En mocht je meer willen weten over het verhaal, bezoek dan de link in mijn bio eventjes.

Heel veel liefs voor nu, en schroom niet om me een berichtje te sturen als je een vraag hebt of iets bij me kwijt wilt: ik lees ze allemaal.

- Jeffrey

Copyright © 2023 Jeffrey Dral