Nieuws | Aankondiging: Liegen Zul Je | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

Aankodiging Liegen Zul Je

1 april 2023

Aankondiging: Liegen Zul Je

Ik kan bijna niet uitdrukken hoe spannend ik het vind om dit te plaatsen, want ik heb heel lang naar dit moment toegeleefd: ik kan eindelijk de titel, cover (die ik zelf heb ontworpen) en het onderwerp van mijn boek met jullie delen.

Het boek waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt heet ‘Liegen zul je’. Het is een liefdevol, intiem en openhartig verslag van een deel van mijn leven dat in het teken staat van seksueel misbruik. Het draagt de ondertitel 'Dit is het verhaal dat ik van die twee nooit mocht vertellen.' Je vraagt je bij het lezen van die zin misschien af wie "die twee" zijn. Ik verwijs daarmee naar twee personages uit het boek: de daders.

Het boek is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en zal dit jaar nog in september verschijnen bij Volt Kinderboeken. Wil je het boek als een van de eersten delen? Het is al te pre-orderen via de websites van verschillende (online) boekenhandels.

Ik kan echt niet wachten tot het september is en ik mijn verhaal eindelijk kan gaan delen, want ik wil niets liever dan er anderen mee helpen.

- Jeffrey

Copyright © 2024 Jeffrey Dral