Nieuws | Aankondiging: community-bijeenkomst en Q+A | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

Uitnodiging: community-bijeenkomst en Q+A

28 augustus 2023

Uitnodiging: community-bijeenkomst en Q+A

Ik wil jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan een bijzonder aankomend evenement.

Diepgaand Gesprek Over Seksueel Geweld en Overleving
Datum: Donerdag 14 september 2023
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Bilderdijkstraat 186, Amsterdam
Sprekers: Thomas Garrod-Pullar (Directeur MenAsWell) en Jeffrey Dral
Toegang is gratis

Het evenement is voor iedereen die te maken heeft gehad met seksueel misbruik, iemand in de omgeving heeft voor wie dat geldt of er om een andere reden meer over zou willen weten. Ik zal er spreken over mijn nieuwe boek’ Liegen Zul Je’, waarin ik mijn persoonlijke ervaringen met seksueel misbruik deel, en in gesprek gaan met Thomas Garrod-Pullar, de Directeur van MenAsWell. De avond wordt afgesloten met een vraag-en-antwoordsessie waarbij jullie de kans krijgen om vragen te stellen zodat we dieper op het onderwerp, en alles dat er bij komt kijken, kunnen ingaan.

De avond wordt mogelijk gemaakt door MenAsWell en Bar Bario, en ik kijk ernaar uit om met jullie in gesprek te kunnen gaan. Tijdens het evenement zullen Thomas en ik vooral spreken in het Engels, maar hier en daar zal er vast en zeker een woordje Nederlands klinken (zeker als dat nodig is om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen alles zullen begrijpen). Bar Bario zal zorgen voor een veilige en respectvolle omgeving waar we openlijk met elkaar kunnen praten.

Wat is MenAsWell?
De stichting MenAsWell zet zich in voor mannen, trans personen en mensen die zich als non-binair identificeren die seksueel geweld hebben meegemaakt.

Ik kijk ernaar uit om jullie op 14 september te ontmoeten en samen met jullie dit belangrijke gesprek over seksueel geweld, verwerking en doorzetten aan te gaan. Dit evenement is vrij toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft er geen kaartje(s) voor te kopen.

Lieve groet,
- Jeffrey

PS: Meer evenementen, waaronder ook signeersessies, kun je vinden op deze pagina.

Copyright © 2023 Jeffrey Dral