Nieuws | Te gast in een webinar van het Centrum Seksueel Geweld | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

'Liegen zul je' bereikt de eerste plaats in de Scheltema Top 10!

27 september 2023

'Liegen zul je' bereikt de eerste plaats in de Scheltema Parool Top 10!

Wat een fantastisch nieuws! Na drie weken van opwindende stijgingen heeft 'Liegen zul je' eindelijk de felbegeerde eerste plaats bereikt in de Scheltema Top 10. Het is een ongelooflijke eer en ik ben oprecht trots - dit had ik nooit durven dromen.

Het avontuur begon al met een binnenkomst op de derde plek, twee weken geleden. Vervolgens klom het boek omhoog naar de tweede plaats, en nu staat 'Liegen zul je' bovenaan. Elke stap heeft me meer en meer vervuld van dankbaarheid en waardering voor degenen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Het is een diepe voldoening om te zien dat mijn boek resonantie vindt bij lezers en dat het onderwerp dat ik heb aangesneden belangrijk genoeg is om een breed publiek aan te spreken. 'Liegen zul je' is niet alleen mijn verhaal, maar ook het verhaal van vele anderen die met vergelijkbare uitdagingen te maken hebben (gehad). Het feit dat het boek nu op de eerste plaats staat, is een bevestiging van de kracht van openheid en gedeelde ervaringen en de impact die ze kunnen hebben.

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die betrokken is geweest bij het succes van 'Liegen zul je' - van mijn uitgever en redacteur tot aan de lezers die het boek hebben omarmd en erover hebben gesproken. Jullie steun en enthousiasme hebben dit mogelijk gemaakt. Ik hoop dan ook dat 'Liegen zul je' niet alleen een boek is dat wordt gelezen, maar ook een boek dat inspireert en aanmoedigt tot openheid en dialoog over belangrijke onderwerpen.

Lieve groet,
Jeffrey

Copyright © 2024 Jeffrey Dral