Nieuws | Het boek gaat in productie! | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

Het boek gaat in productie!

8 augustus 2023

Het boek gaat in productie!

Het is zover! Na maanden van hard werken, eindeloze revisies en zorgvuldige vormgeving is het moment aangebroken waarop mijn eerste boek, 'Liegen zul je', officieel in productie gaat. De drukpersen zijn opgewarmd, de boekbinderij staat in de startblokken en alle voorbereidingen zijn getroffen.

Ik verheug me er enorm op om het boek straks eindelijk in mijn handen te kunnen vasthouden. Het omslagontwerp heb ik met uiterste precisie ontworpen en alle kleuren zijn geperfectioneerd. De proefdruk van het omslag heeft precies aan mijn hoop voldaan en hangt nu trots ingelijst aan mijn muur, een tastbaar bewijs van al het harde werk dat eraan vooraf is gegaan.

Met nog precies een maand te gaan komt 5 september nu opeens wel heel dichtbij: de dag waarop 'Liegen zul je' zijn weg zal vinden naar alle (online) boekenwinkels. Het is een spannend vooruitzicht, en terwijl ik dit schrijf, voel ik een mix van emoties door me heen gaan. De opwinding om mijn werk met de wereld te delen, vermengt zich met een goede lading zenuwen omdat het verhaal zo persoonlijk is. Maar ik ben vooral voldaan en trots, want het boek is er klaar voor om zijn eigen leven te gaan leiden. En ik ben daar ook klaar voor.

De drukbestanden van 'Liegen zul je' hebben al een tijdje keurig tijd staan wachten in een speciaal mapje op het bureaublad van mijn laptop, en nu is het eindelijk tijd om ze los te laten en de volgende fase van het avontuur aan te gaan.

Ik wil graag mijn uitgever, redacteur, proeflezers, corrector en vrienden bedanken die me tot nu toe hebben gesteund. Zonder jullie aanmoediging en betrokkenheid was het me nooit gelukt om de productie van ‘Liegen zul je’ voor elkaar te krijgen.

Het aftellen is begonnen... Blijf mijn website in de gaten houden voor meer informatie en updates over de lancering, en volg me op sociale media via @jeffreydral (Instagram en TikTok).

- Jeffrey

Copyright © 2023 Jeffrey Dral