Deze website maakt gebruik van cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Accepteer | Meer informatie
Nieuws | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1

Het einde van de...

...eindredactie!

Na maanden van schrijven, herschrijven, en herschrijven, heb ik eindelijk de eindstreep bereikt: Liegen Zul Je is klaar voor publicatie. En dat betekent dat ik ook de eindredactie heb afgerond. Wat een opluchting!

Tijdens de eindredactie heb ik elk woord van mijn manuscript doorlopen, op zoek naar fouten en inconsistenties. Ik heb elke zin gelezen en herlezen, en elke komma op zijn plaats gezet. Het was een vermoeiend proces, maar ook een ontzettend belangrijke stap in het maken van een goed boek.

Maar nu ben ik klaar. Ik kan niet wachten om mijn boek te delen met de wereld en ben trots op het eindresultaat.

Het is het einde van een lange reis. Maar het is ook het begin van iets nieuws. Nu is het tijd om mijn boek de wereld in te sturen en te zien wat de lezers ervan vinden. En nog belangrijker: of het me gaat lukken om bij te dragen aan het bespreekbaar maken van seksueel misbruik.

- Jeffrey

Copyright © 2023 Jeffrey Dral