Nieuws | Het is officieel: er komt een boek! | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

Jeffrey Dral tekent auteurscontract bij Uitgeverij Volt Kinderboeken

7 februari 2023

Het is officieel: er komt een boek!

Vandaag was het eindelijk zo ver: ik heb mijn aller-eerste auteurscontract getekend bij Volt Kinderboeken. Daar zal het boek nog dit jaar in september gaan verschijnen.

Ik heb altijd gedroomd van deze dag, maar nooit eerder had ik de zekerheid gevoeld dat mijn droom werkelijkheid zou worden. Het gevoel dat ik nu heb is dan ook bijna onbeschrijfelijk, maar dit komt aardig in de buurt: ik ben dolblij, trots en intens dankbaar tegelijk.

Het proces om hier te komen was lang en uitdagend, maar het is nog niet voorbij. Ik ga samen met Ilona (vanaf nu mijn redacteur bij Volt Kinderboeken) meteen aan de slag met de eindredactie. Daarnaast zal ik zelf de vormgeving van het boek gaan doen. Dat vind ik bijzonder, want er zijn weinig schrijvers die hun boek ook zelf kunnen vormgeven. Ik zie het als een unieke kans om het boek helemaal naar mijn eigen wens vorm te geven én als een prachtig compliment van de uitgeverij. Het is een persoonlijk verhaal, vol emoties en ervaringen die ik zelf heb meegemaakt, dus ik ben vastberaden om ervoor te zorgen dat het eindresultaat iets gaat worden waar ik trots op kan zijn en dat zoveel mogelijk mensen zal aanspreken, aanmoedigen en inspireren. Maar daarover later meer.

Hier spreekt vanaf-nu-officieel-schrijver Jeffrey: hier gaan we, op naar de eindredactie en vormgeving! En wie weet wat de toekomst zal brengen? Ik kan niet wachten om erachter te komen.

- Jeffrey

Copyright © 2024 Jeffrey Dral