Nieuws | Hoe mijn boodschap opeens op enorme billboards verscheen | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

'Liegen zul je' is er!

5 september 2023

Hoe mijn boodschap opeens op enorme billboards verscheen

Je hebt misschien wel gemerkt dat mijn verhaal de laatste tijd overal opduikt in de media. En nee, dit had ik echt nooit kunnen bedenken! Het voelt alsof ik in een droom zit, maar het gebeurd écht. Laat me je vertellen hoe mijn verhaal opeens op enorme billboards verscheen.

Een paar maanden geleden deelde ik mijn verhaal met een goede vriend van mij, Rick Vriesema. Ik vertelde hem over mijn aankomende boek en de belangrijke boodschap die ik wil verspreiden: seksueel misbruik kan iedereen overkomen, ook jongens. Rick was meteen enthousiast en bood aan me te helpen om mijn boodschap naar een breder publiek te brengen.

We spraken af in een gezellig café, zaten aan een knus tafeltje en hij bestelde vier taartjes voor ons tweeën om de komst van mijn boek goed te vieren. Terwijl we van onze gebakjes genoten, pakte Rick zijn telefoon en begon hij te bellen naar zijn beste vrienden en connecties. Het resultaat? Ongelooflijk.

BlowUp media bood aan om mijn boodschap en mijn boek een maand lang op enorme billboards te tonen op verschillende plekken, zoals Gildenkwartier in Utrecht, Clarenburg in Utrecht, P5 in Utrecht, The Arcade in Tilburg, Koopgoot in Rotterdam, Spuimarkt in Den Haag en het Rembrandtplein in Amsterdam. Dit alles werd mogelijk gemaakt door het geweldige team van blowUp media. Maar het ging nog verder.

Van 14 september tot en met 21 september kon je mijn boodschap bewonderen op digitale schermen op pleinen, fietspaden en autowegen in steden zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Arnhem en Maastricht. Dit werd mogelijk gemaakt door JcDecaux.

Ik ben deze fantastische mensen van blowUp media en JcDecaux ontzettend dankbaar voor hun inzet om mijn boodschap te verspreiden. Het is geweldig om te zien hoeveel impact we kunnen hebben als we samenwerken. Want laten we eerlijk zijn, geweld kan iedereen overkomen, ongeacht geslacht, en mijn missie is om dit bespreekbaar te maken, vooral bij jongens.

Ik heb persoonlijk de boodschap en het ontwerp verzorgd voor de billboards en schermen. Sommige schermen heb ik zelfs geanimeerd, wat de boodschap nog krachtiger maakt. Dat ik dit allemaal zelf mocht doen maakt dit hele verhaal nog specialer voor mij, en ik ben mega dankbaar voor de kans om mijn boodschap op deze unieke manier met het hele land te delen.

Lieve groet,
- Jeffrey

Copyright © 2024 Jeffrey Dral