Nieuws | 'Liegen zul je' op de longlist van de 'Hebban Debuutprijs 2024'! | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

'Liegen zul je' op de longlist van de 'Hebban Debuutprijs 2024'!

22 april 2024

'Liegen zul je' op de longlist van de 'Hebban Debuutprijs 2024'!

Wat een fijne verrassing!

Mijn boek ‘Liegen zul je’ staat op de longlist van de Hebban Debuutprijs 2024: een aanmoedigingsprijs voor debutanten georganiseerd door lezerscommunity Hebban.nl. Deze prijs richt zich op Nederlandstalige literaire fictie en is de enige juryprijs van Nederland en Vlaanderen met een grote invloed van lezers. MEGA SPANNEND!

Een lezersjury van meer dan 100 lezers zal een shortlist van 5 titels selecteren uit de longlist van 15 boeken. Daarna zal een vakjury, bestaande uit boekverkopers en Hebban-redacteuren, het beste debuut kiezen uit de shortlist. Of ‘Liegen zul je’ het zal halen is dus nog de vraag, maar ik kan jullie vertellen dat deze nominatie me in ieder geval al enorm gelukkig en dankbaar stemt.

Ik heb iets te vieren — net als alle andere genomineerden! Van harte gefeliciteerd allemaal!

Lieve groet,
- Jeffrey

Copyright © 2024 Jeffrey Dral