Nieuws | 'Liegen zul je' is nu te koop! | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

'Liegen zul je' is er!

5 september 2023

'Liegen zul je' is er!

Het lange wachten is voorbij: 'Liegen zul je' is er!

Ik ga proberen te beschrijven hoe ik me voel nu 'Liegen zul je' eindelijk in de handen van lezers is. Het is, denk ik, de meest intense vorm van voldoening die ik ooit heb kunnen en mogen ervaren. Er gebeurt zo veel, het is waanzinnig. Want naast de komst van het boek, zijn er ook billboards aangezet in vijf steden. Er worden etalages opgebouwd in boekenwinkels. Er hangt een doek van drie bij zes meter op het Spui in Amsterdam. En ik kan niet meer bijhouden hoeveel mensen het boek delen met hun vrienden via social media.

Heeeeel veel berichten
Ik wordt momenteel overspoeld met de liefste berichten, van ontzettend veel mensen, ver buiten mijn familie- en vriendenkringen. En ja, er komen zelfs berichten binnen van anderen die zich, op wat voor manier dan ook, in mijn verhaal herkennen. Die mensen, die dappere mensen die het aandurven om me een eerlijk en persoonlijk bericht te sturen, zij zijn het waar ik dit boek voor schreef. Het verhaal dat ik in dit boek heb vastgelegd, is niet alleen mijn verhaal, maar ook dat van vele anderen die, net als ik, hun weg hebben gezocht (of nog zoeken!) om gebeurtenissen te begrijpen, verwerken, en te vertellen. Het boek is er pas één dag, en het raakt me om te zien dat het nu al herkenning en erkenning opwekt. Ik doe mijn best zo snel mogelijk op alle berichten te reageren, want, echt, ik lees alles. Jullie verhalen inspireren me om door te gaan.

Voor wie is het boek?
‘Liegen zul je’ is een boek voor iedereen die te maken heeft (gehad) met seksueel misbruik, en voor mensen in hun omgeving. Of als je er om een andere reden meer over wilt weten. Het geeft inzicht in de belevingswereld van een slachtoffer tijdens en na seksueel geweld. Ook gaat het verhaal over opgroeien, liefde en de band tussen een zoon en zijn ouders. Het boek is geschreven voor jongvolwassenen, maar ook geschikt voor oudere lezers.

Wil je het boek bestellen? Dat kan hier.

Lieve groet,
- Jeffrey

Copyright © 2024 Jeffrey Dral