Nieuws | Nieuw: het ABC van Seksueel Geweld | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

Aankodiging Liegen Zul Je

29 juli 2023

Nieuw: Het ABC van Seksueel Geweld

Seksueel geweld is een onderwerp dat veel mensen vaak ontwijken, misschien omdat het ongemakkelijk voelt of omdat ze niet goed weten hoe ze erover moeten praten. Maar juist omdat het zo'n gevoelig onderwerp is, is het heel belangrijk dat iedereen begrijpt wat het betekent en hoe het anderen kan beïnvloeden. Daarom heb ik een nieuw onderdeel aan mijn website toegevoegd: het ‘ABC van Seksueel Geweld’. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen begrijpen wat seksueel geweld is en hoe het iedereen om ons heen kan beïnvloeden. Daarom heb ik dit ABC samengesteld, zodat iedereen zich, ongeacht hun kennis over het onderwerp, kan inlezen in dit belangrijke onderwerp.

Met het ‘ABC van Seksueel Geweld’ wil ik een eenvoudige en toegankelijke gids bieden die woorden en begrippen die te maken hebben met seksueel geweld uitlegt. Net als mijn boek ‘Liegen zul je’, probeer ik daarbij geen ingewikkelde taal te gebruiken. Zo ontstaat er begrijpelijke informatie die iedereen kan helpen om dit onderwerp beter te begrijpen. Net als het boek is het ABC er voor iedereen die te maken heeft gehad met seksueel misbruik, iemand in de omgeving heeft voor wie dat geldt of er om een andere reden meer over zou willen weten.

Een voortdurend werk in uitvoering

Ik ben me er volledig van bewust dat seksueel geweld zich in vele vormen manifesteert en dat elke persoonlijke ervaring uniek is. Daarom kan het voorkomen dat sommige aspecten van de begrippen mogelijk niet volledig aansluiten bij jouw eigen ervaring. Het is mijn doel om een basis te leggen waarop kan worden voortgebouwd en waarmee een open gesprek kan worden gevoerd over seksueel geweld. Als je feedback hebt, zou ik het heel fijn vinden als je die met mij wiltdelen.

Je kunt het ‘ABC van Seksueel Geweld’ hier verkennen.

Blijf mijn website bezoeken en blijf op de hoogte via mijn sociale media via @jeffreydral (TikTok en Instagram) voor de nieuwste updates en toevoegingen aan het 'ABC van Seksueel Geweld'.

- Jeffrey

Copyright © 2023 Jeffrey Dral