Nieuws | Te gast in een webinar van het Centrum Seksueel Geweld | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Terug

Jeffrey Dral te gast in een webinar van het Centrum Seksueel Geweld

22 april 2024

Ken je de Queer Consent Podcast al?

Ik mocht te gast zijn in de tweede aflevering van deze belangrijke en inspirerende podcast.

De Queer Consent Podcast is een Engelstalige podcast van stichting MenAsWell, die diverse aspecten van seksueel geweld, consent en activisme binnen de lhbtiq+-gemeenschap bespreekt. De podcast biedt een diepgaande en inclusieve kijk op belangrijke, maar vaak niet veel besproken kwesties. Hierbij wordt het belang van consent in alle facetten van het leven benadrukt. De eerste aflevering verschijnt op maandag 22 januari 2024.

In de tweede aflevering, getiteld "Sharing your story", ga ik in gesprek met Thomas Garrod-Pullar, de oprichter en directeur van MenAsWell, en Tessel ten Zweege, auteur van 'Dat zou jij nooit toelaten', 'Voorbij de verbijstering', en 'Femicide: tot de dood ons scheidt'. Tessel's werk richt zich op onderwerpen als partnergeweld en de kruispunten van biseksualiteit.

Tijdens ons gesprek delen we onze ervaringen en inzichten over het belang van verhalen delen als een middel tot heling en activisme. We bespreken de uitdagingen en de kracht van het doorbreken van de stilte rondom seksueel geweld, en hoe het delen van persoonlijke verhalen kan bijdragen aan een grotere bewustwording en verandering binnen de lhbtiq+-gemeenschap en daarbuiten.

Misschien is deze podcast iets voor jou?

Lieve groet,
Jeffrey

Copyright © 2024 Jeffrey Dral