Deze website maakt gebruik van cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.
Accepteer | Meer informatie
Over | Jeffrey Dral arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video sign drawing_portrait_jeff_1
Portretfoto Jeffrey Dral | Fotograaf: Tim BuitingFoto: Tim Buiting

Over Jeffrey

Jeffrey Dral (1994) schrijft, werkt en woont in Amsterdam. Hij studeerde in 2019 magna cum laude af aan het Amsterdam Fashion Institute en studeerde eerder vormgeving en communicatie.

Hij begon op zijn 11e met kunstschaatsen en behoorde vanaf zijn achttiende tot de topcategorie voor zijn leeftijd (de Junioren Heren). Ook won hij drie keer op rij de titel Nederlands Kampioen Showrijden.

Zijn boek “Liegen zul je” zal verschijnen in september 2023. Hij schreef dit boek op basis van persoonlijke ervaringen en herinneringen uit zijn jeugd, en beschreef daarbij de impact die deze op hem en zijn ouders hebben gehad. Hij hoopt dat hij met het boek anderen kan helpen.

Sinds het afronden van zijn eerste boek zet hij zich in om seksueel misbruik bespreekbaar te maken onder jongeren. Hij vindt het belangrijk dat er meer aandacht komt voor seksueel misbruik bij jongens.

Copyright © 2023 Jeffrey Dral